Slide Treba vam čist prostor? Upoznajte profesionalno komercijalno čišćenje koje zaslužujete Održavanje prostora čistim, sastavni je dio svakog kućanstva, poslovnog okruženja i stanovnika stambenog prostora. Kako bi prostor u kojem boravite održavali čistim, urednim i mirišljavim potrebno je uložiti vrijeme i trud da bi se postigli željeni rezultati. Zbog ubrzanog načina života, ne rijetko zaboravite na osnovne zadatke koje vaš prostor čine ugodnim za život i rad. Ne morate više misliti o tome, tu smo mi, da mislimo za vas. Naručite se vivociscenje@gmail.com +385 91 571 2448

Slide Treba vam čist prostor? Upoznajte profesionalno komercijalno čišćenje koje zaslužujete vivociscenje@gmail.com +385 91 571 2448
I-MOP

NAŠE USLUGE

Čišćenje I-MOP aparatom za čišćenje

I-MOP je aparat koji zamjenjuje klasično čišćenje sa mopovima, kantama i krpama, veliki efekt i učinak čišćenja. Pere i usisava vodu i prljavštinu istovremeno, a hodnici ostaju čisti i gotovo suhi. Usluge čišćenja našim novim strojem, možemo ponuditi svim prostorima koji drže do svog izgleda kao što su stubišta, domovi zdravlja, poliklinike, čekaonice, sanitarne prostorije, wellnessi, bazeni, kino dvorane, muzeji, škole…

Radijator

NAŠE USLUGE

Čišćenje radijatora

U našoj ponudi potražite i profesionalno čišćenje ulaza I-MOP uređajem, čišćenje radijatora strojem na suhu paru te čišćenje namještaja.

Namjestaj

NAŠE USLUGE

Čišćenje namještaja

Posebno povoljno nudimo Vam uslugu svakodnevnog i periodičnog održavanja vašeg poslovnog prostora s našim sredstvima i osobljem!
Za obavljanje poslova čišćenja koristimo profesionalne strojeve za pranje tepiha i tepisona, kao i za pranje tvrdih podloga.

KONTAKTIRAJTE NAS

POŠALJITE NAM PORUKU

Obratite nam se s povjerenjem i Vaš ćemo prostor učiniti idealnim za život i rad.

NAŠ CILJ

Održavanje prostora čistim, sastavni je dio svakog kućanstva, poslovnog okruženja i stanovnika stambenog prostora. Kako bi prostor u kojem boravite održavali čistim, urednim i mirišljavim potrebno je uložiti vrijeme i trud da bi se postigli željeni rezultati. Zbog ubrzanog načina života, ne rijetko zaboravite na osnovne zadatke koje vaš prostor čine ugodnim za život i rad. Ne morate više misliti o tome, tu smo mi, da mislimo za vas.

NAŠ PRISTUP

Vrednujemo svakog korisnika posebno, te sav svoj trud i znanje ulažemo kako bi Vaši prostori, poslije nas, ostali zavidno čisti. Osim redovitog i periodičkog čišćenja, nudimo čišćenje po završetku većih radova. Majstori, iako stručni u svojim djelatnostima, često poslije radova ostavljaju nered – tu smo mi koji ćemo taj nered pretvoriti u red.