O NAMA

O NAMA

Upoznajte profesionalno komercijalno čišćenje koje zaslužujete

Održavanje prostora čistim, sastavni je dio svakog kućanstva, poslovnog okruženja i stanovnika stambenog prostora. Kako bi prostor u kojem boravite održavali čistim, urednim i mirišljavim potrebno je uložiti vrijeme i trud da bi se postigli željeni rezultati. Zbog ubrzanog načina života, ne rijetko zaboravite na osnovne zadatke koje vaš prostor čine ugodnim za život i rad. Ne morate više misliti o tome, tu smo mi, da mislimo za vas.


U svojim uslugama, osim čišćenja doma, poslovnog prostora i stubišta, nudimo vam i dubinsko čišćenje tekstilnih površina – tepiha, tapisona i tapeciranog namještaja. Pomoću profesionalnih strojeva, otklanjamo mrlje kojih se ne možete riješiti godinama.

Vrednujemo svakog korisnika posebno, te sav svoj trud i znanje ulažemo kako bi Vaši prostori, poslije nas, ostali zavidno čisti. Osim redovitog i periodičkog čišćenja, nudimo čišćenje po završetku većih radova. Majstori, iako stručni u svojim djelatnostima, često poslije radova ostavljaju nered – tu smo mi koji ćemo taj nered pretvoriti u red.

Obratite nam se s povjerenjem i Vaš ćemo prostor učiniti idealnim za život i rad.